1 de agosto de 2008

ISABEL MARTÍN GÓMEZ REGIDORA A PAIPORTA ANUNCIA QUE ACUDIRÀ ALS TRIBUNALS

Isabel Martín Gómez, la que fins ahir ha estat la portaveu del grup municipal Esquerra Unida-BLOC, va anunciar que recorrerà la decisió del Ple de l'Ajuntament de Paiporta celebrat ahir en la que el Partit Popular va decidir declarar-la com a regidora no adscrita i retirar-li per tant el càrrec de portaveu del seu anterior grup a favor del que ara serà únic component del grup Pascual Pardo.

La regidora de Paiporta considera que "es tracta d'una decisió injusta i il·legal perquè es realitza per mitjà d'una interpretació torticera de la llei i que fa sospitar l'existència d'un pacte entre EU-PP en l'ajuntament. Algun dia el senyor alcalde haurà d'explicar-nos què rep a canvi, si ho fa per a reforçar la seua majoria com en el cas de Silla o quins altres interessos ocults té el PP en tot aquest assumpte. Tanta pressa tenia IBOR a cedir-li el lloc de portaveu al senyor Pardo que inclús se li va oblidar convocar legalment el Ple d'ahir."
Martín, va assegurar que continuarà defensant les línies programàtiques per les que va concórrer a les eleccions, i més en una etapa de molt difícil situació econòmica "per això estic ací i a això és al que em dec, la batalla judicial que ha iniciat Esquerra Unida en una cacera de bruixes que només beneficia al PP no em farà perdre ni un minut de les meues obligacions com a representant legítima d'una part de la ciutadania de Paiporta. Per a a les tasques legals estan treballant els meus advocats"
Paiporta 1 d'agost del 2008
Isabel Martín Gómez

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Pacual Pardo i Gloria Marcos també tindran que donar explicacions d'eixe possible pacte amb el PP al llarg de tot el País Valencià. A partir d'ara EU es canviarà el nom i serà EU-CV?

Anónimo dijo...

Si algo ha demostrado Isabel durante todo este tiempo es que tiene una capacidad de trabajo interminable y que seriedad y serenidad en sus planteamientos.

PP todavía tiene que demostrarlo. A pesar de ser concejal ya tantos años (algún motivo tendría su propio partido para no ponerlo de cabeza de lista en las últimas elecciones.

Espero que la justicia le de la razón que algunos pillastres de la política le han quitado a Isabel.

Vaya circo

Anónimo dijo...

Sin conocer la situación específica de Paiporta y sin entrar a valorar la capacidad personal de la concejala (que puede ser o no buena en su trabajo), hay que señalar que si ya no es miembro de IU (no se si expulsada o por baja voluntaria) es normal que ya no pueda representar a IU en el Ayto. Suena a paranoico acusar a EUPV de tener un pacto secreto con el PP en todo el territorio pq hayan tomado dicha medida. Saludos y respeto para EUPV e IU ex-compañeros